ua en ru

Останки всіх загиблих в аварії Boeing у Ростові-на-Дону доставили в морг

Останки всіх загиблих в аварії Boeing у Ростові-на-Дону доставили в морг Фото: на місці катастрофи є тільки неопізнані фрагменти тіл

На місці катастрофи літака зібрано 183 фрагменти тіл

Останки всіх загиблих під час аварії Boeing в Ростові-на-Дону (РФ) доставили в місцеве бюро судово-медичних експертиз. Про це з посиланням на представника уряду Ростовської області повідомляє РБК.

"Завтра почнеться відбір проб ДНК у родичів для ідентифікації останків загиблих. Не виключено, що для забору проб ДНК доведеться залучити фахівців із Москви, щоб провести це якомога швидше", - розповів співрозмовник.

Чи потрібно залучати московських фахівців, стане зрозуміло пізніше, зазначив він.

"На місці катастрофи є тільки фрагменти тіл, за якими неможливо (без експертизи) ідентифікувати їхню належність якійсь людині", - додав представник обласного уряду.

Як розповіло джерело в екстрених службах, на місці катастрофи літака зібрано 183 фрагменти тіл.

Нагадаємо, пасажирський лайнер Boeing 737-800, який летів із Дубая, зазнав аварії в аеропорту Ростова-на-Дону 19 березня під ранок. За даними МНС РФ, під час аварії загинули всі 55 пасажирів і сім членів екіпажу, всього 62 людини. За даними Генконсульства України у Ростові-на-Дону, в результаті авіакатастрофи загинуло 8 українців.