ua en ru

Опозиціонер, який побив нардепа від ПР, повинен відповісти за законом, - ПР

Дії представників опозиційних фракцій у парламенті сьогодні в черговий раз продемонстрували безсилля опозиції, яка не здатна ні на що , крім провокацій і відверто бандитських дій. Так в Партії регіонів прокоментували сьогоднішнє побиття їх колеги по фракції Володимира Малишева.

«Той парламентарій, який це зробив, а, за даними очевидців, це був депутат від «Батьківщини» Юрій Вознюк, повинен відповісти за свої дії за законом. Подібні дії тягнуть за собою кримінальну відповідальність і зняття депутатської недоторканності», - сказано в заяві прес-служби ПР.

«Зафіксовані випадки, коли у депутатів - членів парламентської фракції Партії регіонів були вирвані картки для голосування: так, у Олександра Васильєва картку вихопив Андрій Павловський, у Ганни Герман - Арсен Аваков, у Миколи Демянко також була вкрадена картка опозиційним депутатом, особа якого буде встановлена. Крім того , народний депутат від «Свободи » Юрій Михальчишин прийшов до парламенту в бронежилеті, який не без задоволення продемонстрував колегам у залі. Всі ці дії свідчать про те, що опозиція готувалася зірвати прийняття головного фінансового документа країни», - сказано в заяві.

«Хочеться ще раз нагадати усім представникам опозиційних фракцій, що публічно змагаються за звання самого «крутого хлопця»: парламент - не дитяча пісочниця, а ви - не маленькі діти. Пора усвідомити свою відповідальність перед народом України, який вас обрав, за вас голосував і довірив вам вирішення важливих і насущних для країни питань. Вседозволеність, а часто і відверто протиправна діяльність дискредитує, насамперед, вас як перед вашими безпосередніми виборцями, так і перед усім українським народом. Спробуйте почати працювати! Замість того, щоб влаштовувати бійки і демонструвати злість і агресію, знайдіть у собі сили на конструктивну професійну діяльність, адже найголовніше для парламентаріїв - прийняття важливих для людей і країни законів», - резюмується у зверненні ПР.

Нагадаємо, сьогодні в кабінеті спікера ВР Володимира Рибака спалахнула бійка між представниками опозиційних фракцій і фракції ПР.