ua en ru

ТОВ "Скорзонера" визнано переможцем конкурсу на укладення договору концесії аеропорту в Івано-Франківську.

Конкурсна комісія Івано-Франківської облдержадміністрації визнала переможцем конкурсу на укладення договору концесії на 30 років «Міжнародного аеропорту Івано-Франківськ» ТОВ «Скорзонера» (с.Поляниця Яремчанської міськради). Про це РБК-Україна повідомили в Івано-Франківській облдержадміністрації, посилаючись на рішення конкурсної комісії облдержадміністрації від 30 березня 2010 р.

За інформацією, конкурсна комісія одностайно визнала переможцем «Скорзонеру».

У конкурсі взяли участь 2 учасники - ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» (м.Надвірна) і ТОВ «Скорзонера».

Конкурсна комісія направить своє рішення облраді, яка повинна укласти договір концесії з «Скорзонерою» і затвердити остаточну оціночну вартість цілісного майнового комплексу аеропорту.

ТОВ «Скорзонера» володіє відомим гірськолижним туристичним комплексом «Буковель».

Як повідомлялося раніше, Івано-Франківська облрада вирішила передати в концесію аеропорт в Івано-Франківську. Івано-Франківська ОДА оголосила конкурс з визначення переможця на укладення на 30 років договору концесії аеропорту в Івано-Франківську. З 2005 р. цілісний майновий комплекс обласного комунального підприємства "Міжнародного аеропорту Івано-Франківськ" орендує ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття".

Площа приміщення аеропорту - 16587,4 кв. м, площа земділянки - 19,6685 га. Оціночна вартість станом на 2006 р. - 36 млн 715 тис. 68 грн. Аеропорт має одну злітно-посадкову смугу зі штучним покриттям розміром 2500х44 м, один пасажирський термінал із двома стіками реєстрації пасажирів, максимальний пасажиропотік за годину - 150 людей на приліт і 150 людей на виліт.