ua en ru

Онищенко і Мельничук виключені зі складу "Волі народу", - Парубій

Онищенко і Мельничук виключені зі складу "Волі народу", - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Спікер хотів би особистої присутності Онищенка під час оголошення заяви

Народні депутати Сергій Мельничук і Олександр Онищенко виключені зі складу депутатської групи "Воля народу". Про це сьогодні після години запитань до уряду у Верховній Раді заявив спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Відповідно до частини 3 статті 60 Закону України про Регламент Верховної Ради України повідомляю про вихід зі складу депутатської групи "Воля народу" народного депутата України Мельничука Сергія Петровича. І наступна до мене звернулася група "Воля народу" з тим, що вони просили ще одну особу виключити з їхнього складу... Повідомляю про вихід зі складу депутатської групи "Воля народу" народного депутата України Онищенка Олександра Романовича", - заявив Парубій.

Спікер зазначив, що наполягав би на особистій присутності Онищенка під час оголошення про його вихід зі складу депутатської групи.

Сергій Мельничук у коментарі РБК-Україна зазначив, що написав заяву про вихід через незгоду з позицією групи по медичній реформі.

Варто зауважити, що медичну реформу (законопроект №6327) в першому читанні підтримали 8 з 19 депутатів групи "Воля народу".

Нагадаємо, у лютому народному депутату Сергію Мельничуку була вручена копія обвинувального акта у справі про створення організованої злочинної групи (ОЗГ).