ua en ru

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайн Заставка шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба Нового каналу

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Восьмий епізод розважального шоу Оля вийшов 11.08.2018

11 вересня на Новому каналі вийшов 8 випуск популярного шоу ОЛЯ.

В гостях у Ольги Фреймут вже побували ведучий Нового каналу Сергій Притула і прима-балерина Національної опери України, член журі Танців з зірками Катерина Кухар, народна артистка України Ірина Білик, переможець шоу Х-Фактор та учасник Євробачення 2018 MELOVIN, популярний український співак ALEKSEEV, експерт з етикету Наталя Адаменко, популярної фронтвумен групи MARUV Анна Корсун, народна артистка України Ніна Матвієнко, ревізор Микола Тищенко, співачка Мішель Андраде, солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна, дизайнер Артем Климчук, співак Віталій Козловський, Оля Полякова, Ірина Федишин, експерт реаліті "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк і переможець першого сезону проекту Самвел Туманян

На цей раз в гостях у Ольги Фреймут на шоу ОЛЯ були: відомий дизайнер Андре Тан, актор "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов і екс-учасниця групи ВІА Гра Анастасія Кожевникова.

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайнАктор "Дизель Шоу" Єгор Крутоголов. Фото: Прес-служба Нового каналу

Дивитися 8 випуск шоу ОЛЯ від 11.09.2018 можна на Styler.

Вперше після відходу з легендарного поп-колективу співачка Анастасія Кожевникова дала велике інтерв'ю. З Ольгою Фреймут у шоу Нового каналу ОЛЯ зірка була відвертою на тему свого особистого життя – розповіла про те, що зовсім недавно вийшла заміж і вирішила почати сольну кар'єру. А також поділилася лайфхаком "Як знайти обранця". З теорії співачки, у майбутніх подружжя повинні бути однакові або схожої форми носи.

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайнАнастасія Кожевникова в студії шоу ОЛЯ. Фото: Прес-служба Нового каналу

"У свій час я десь почула, що чоловіка можна знайти по кінчику носа! – розповіла Анастасія Кожевникова. – З Кирилом (чоловік співачки, – ред.) я познайомилася, коли була в дев'ятому класі, і одразу звернула увагу на те, що у нього кирпатий ніс, як і в мене. В той момент подумала, що це мій майбутній чоловік! Так і вийшло!".

Ведуча шоу Ольга Фреймут, в свою чергу, підійшла до портрета свого чоловіка Володимира, який служить частиною декору студії шоу, і наочно продемонструвала глядачам, що їх з чоловіком носи ідеально вписуються в лайфхак екс-віагрянки.

Таким зірковим гостем шоу став популярний український дизайнер Андре Тан, який звернув увагу на бездоганне сукню провідної від Yves Saint Laurent і похвалив Ольгу Фреймут за завжди бездоганний стиль! Розповів про свою нову "зоряної" колекції і книзі для самих маленьких модників.

Оля шоу: 8 випуск дивитися онлайн

Андре Тан та Ольга Фреймут. Фото: instagram.com/andre_tan_official

"Два роки тому ми випустили лінійку для новонароджених і комплекти для хрещення і подумали, які супутні книги до цієї теми можна написати. Тоді я зрозумів, що не хочу писати автобіографію, бо ще досить рано і, так сказати, "я ще не збираюся йти". Тому вирішили зробити завуальовану автобіографічну історію про ведмедика, який присвячує діток у світ моди", - поділився Тан.

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 7 випуск шоу ОЛЯ.

до Речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут анонсувала вихід свого нового шоу "Оля", в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.