ua en ru

Оля шоу: 7 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 7 випуск дивитися онлайн Оля Полякова та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба

Оля шоу: 7 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Сьомий епізод розважального шоу Оля вийшов 07.08.2018

7 вересня на Новому каналі вийшов 7 випуск популярного шоу ОЛЯ.

В гостях у Ольги Фреймут вже побували ведучий Нового каналу Сергій Притула і прима-балерина Національної опери України, член журі Танців з зірками Катерина Кухар, народна артистка України Ірина Білик, переможець шоу Х-Фактор та учасник Євробачення 2018 MELOVIN, популярний український співак ALEKSEEV, експерт з етикету Наталя Адаменко, популярної фронтвумен групи MARUV Анна Корсун, народна артистка України Ніна Матвієнко, ревізор Микола Тищенко, співачка Мішель Андраде, солістка групи The Hardkiss Юлія Саніна, дизайнер Артем Климчук, співак Віталій Козловський та інші

У новому випуску гостями Ольги Фреймут стали Оля Полякова, Ірина Федишин, експерт реаліті "Топ-модель по-українськи" Сергій Нікітюк і переможець першого сезону проекту Самвел Туманян.

Оля шоу: 7 випуск дивитися онлайнОля шоу: 7 випуск дивитися онлайн

Сергій Никитк. Фото: Прес-служба Нового каналу

Відразу після появи в студії Оля Полякова зазначила: як же добре, що її, нарешті, покликали на проект, названий "її честь"! Після чого змінилася з ведучою місцями, примірявши на себе роль "господині студії", і весь ефір провела в кріслі Ольги Фреймут.

Справжня ж веде, в свою чергу, приготувала для своєї тезки масу сюрпризів. У тому числі сюжет, де збирала підписи перехожих, щоб ЖЕК, до якого приписаний будинок співачки, нарешті звернув увагу на те, що "в Олі Полякової протікає дах". Адже зірка неодноразово в експресивній манері ділилася переживаннями з цього приводу на своїй сторінці в Instagram, демонструючи зіпсований відлигою ремонт в квартирі.

Кульмінацією спілкування Суперблондинки з Ольгою Фреймут став бліц "Пекельний допит", в якому артистка, не замислюючись, відповіла на провокаційні питання ведучої. Вона зізналася, що вважає себе залежною від похвали, а також розповіла, чого боїться найбільше і що ненавидить всім серцем.

"Говорити, не думаючи, для мене – звична історія. Так що гра мені сподобалася. Не очікувала, що Оля виявиться такою милою. Та й взагалі, передача розкішна, тому що там, де з'являюся я, все завжди стає розкішним! – підсумувала Оля Полякова після ефіру".

Дивитися 7 випуск шоу ОЛЯ від 07.09.2018 можна на Styler.

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 6 серію шоу ОЛЯ.

До речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут нещодавно анонсувала вихід свого нового шоу "Оля", в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.