ua en ru

Оля шоу: 12 випуск дивитися онлайн

Оля шоу: 12 випуск дивитися онлайн Кадр з шоу ОЛЯ

Оля шоу: 12 випуск дивитися онлайн можна на Styler. Дванадцятий епізод розважального шоу Оля вийшов 18.08.2018

18 вересня на Новому каналі вийшов 12 випуск популярного шоу ОЛЯ.

У минулому випуску гостями Ольги Фреймут стали Соня Плакидюк і Влад Яма.

На цей раз стуию шоу ОЛЯ відвідала популярна ведуча Надія Матвєєва.

Дивитися 12 випуск шоу ОЛЯ від 18.09.2018 можна на Styler.

Для своєї зіркової колеги Ольга Фреймут приготувала безліч розіграшів, одним з яких стала відеопародія на рейтингову передачу Надії "Все буде добре". У студії шоу ОЛЯ аналог проекту отримав назву "Все буде погано".

Оля шоу: 12 випуск дивитися онлайнНадія Матвєєва та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба Нового каналу

У пародійному ролику Фреймут в образі Матвєєвої робила маску для особи, яка нічим не допомагає шкірі, готувала страву із запліснявілих продуктів, а також радила під час нездужань прикладати до хворих місць подорожник.

На подібну витівку Надія у студії шоу відповіла перемогою над Ольгою Фреймут в інтелектуальній грі "Круть-верть", в якій зіркові ведучі відповідали на питання після того, як їх сильно розкручували на імпровізованій каруселі.

"Це неймовірно! Раніше я думала, що закрутить мене – нічого робити, – поділилася Надія Матвєєва. – А тут на перший раз я не змогла встати, після другого мені сподобалося, а після третього вирішила, що хочу ще! Те, що я так можу, для мене відкриття, за що я вдячна цьому шоу".

Оля шоу: 12 випуск дивитися онлайнНадія Матвєєва та Ольга Фреймут. Фото: Прес-служба Нового каналу

ОЛЯ шоу — це перша в світі легальна адаптація американського формату "Ellen Degeneres Show". Проект є багаторазовим номінантом і переможцем премії "Emmy".

У шоу задіяні знаменитості, непублічні люди з унікальними талантами, глядачі в студії, звичайні перехожі-українці. До речі, для всіх глядачів відкрита можливість потрапити студію і стати очевидцем того, що відбувається.

Раніше ми публікували 11 випуск шоу ОЛЯ.

До речі, для одного з випусків шоу Фреймут у трамваї роздавала пенсіонеркам курей-гриль і подушки.

Нагадаємо, Ольга Фреймут анонсувала вихід свого нового шоу ОЛЯ, в якому розшукує своїх хейтеров. Вона вирішила особисто боротися зі своїми кривдниками і розповіла про новий проект.