ua en ru

В Олімпійському селі число випадків захворювання норовірусом зросло до 194

В Олімпійському селі число випадків захворювання норовірусом зросло до 194 Фото: Олімпійські ігри в Пхенчхане (twitter.com/Olympics)

Жоден спортсмен не постраждав від вірусу

В південнокорейському Пхенчхані, де проходять Олімпійські ігри, 194 людини захворіли норовирусной інфекцією. Про це повідомляє Yonhap з посиланням на організаторів Олімпіади.

"В цілому 194 випадки захворювання норовірусами були підтверджені в олімпійському місті в понеділок", - йдеться в повідомленні.

В оргкомітеті повідомили, що станом на понеділок було встановлено, що ще 17 людей стали жертвами вірусу, який викликає біль у шлунку та діарея.

Повідомляється, що 47 пацієнтів знаходяться на карантині, а 147 хворих вилікувались і повернулися до повноцінної трудової діяльності. При цьому наголошується, що жоден спортсмен не постраждав від вірусу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сервери і WiFi-система Олімпіади в південнокорейському Пхенчхані піддалися хакерській атаці. Це відбулося за 45 хвилин до церемонії відкриття 9 лютого. Пізніше організатори зимової Олімпіади в Пхенчхан (Південна Корея) підтвердили, на систему Ігор були здійснені кібератаки під час церемонії відкриття в п'ятницю.