ua en ru

Олега Блохіна виписали з лікарні

Головний тренер київського "Динамо" і збірної України Олег Блохін виписаний з лікарні. Про це повідомив президент клініки Михайло Радуцький, повідомляє сайт київського "Динамо".

"З кожним днем ситуація все краще, рухаємося в потрібному напрямку. Все йде за планом... Сьогодні ввечері він буде дивитися футбол Україна - Чорногорія. Під спостереженням лікарів, але вже без введення спеціальних заспокійливих препаратів... Олег Володимирович пройшов контрольне обстеження. Результатами ми залишилися задоволені, і Блохін був виписаний зі стаціонару. Спочатку йому показаний постільний домашній режим, який, як ми сподіваємося, він буде дотримуватися", - повідомив Радуцький.

Читайте також: Помічник Олега Блохіна Юрій Роменський був госпіталізований з гіпертонічним кризом

Нагадаємо, що в лікарню з гіпертонічним кризом Олег Блохін потрапив у п'ятницю, 5 жовтня. Остаточний діагноз, який поставили тренеру збірної і "Динамо" - тромбоз лівої сонної артерії. Вже наступного дня Блохіна успішно прооперували. На думку медиків, проблеми зі здоров'ям могли бути викликані психоемоційним сплеском, і на деякий час Блохіну краще убезпечитися від зайвих переживань.