ua en ru

Олег Барна потрапив у ДТП: подробиці

Олег Барна потрапив у ДТП: подробиці Фото: Олег Барна (facebook.com/Oleg Barna)

Депутат Олег Барна отримав серйозну травму в результаті зіткнення автомобіля з трамваєм

Олег Барна, народний депутат від фракції БПП, увечері 14 червня став учасником ДТП на площі Перемоги в Києві. Подробиці аварії - в матеріалі РБК-Україна.

Учасники та наслідки ДТП

Близько 22:00 біля цирку на площі Перемоги автомобіль Skoda Superb на повній швидкості зіткнувся з трамваєм, який їхав за маршрутом №18. Як незабаром з'ясувалося, за кермом легкового автомобіля перебував депутат ВР Олег Барна.

У результаті зіткнення трамвай зійшов з рейок, з вікон вагону вилетіли шибки. Skoda також зазнала значних пошкоджень - через потужний удар відірвався бампер авто і відлетів на кілька метрів, також сильно пошкоджений капот машини. На місце події оперативно прибула патрульна поліція та 4 машини Швидкої допомоги.

altaltaltaltalt

Фото: ДТП з Олегом Барною (Еспресо)

Аварія за участю Олега Барни: потерпілі і винуватці ДТП

Серед декількох осіб, які постраждали в ДТП, - водій Шкоди, Олег Барна, і пасажир авто. Депутат з травмою черепа на "Швидкій" був доставлений в реанімацію київської лікарні №17.

Станом на 15 червня лікарі називають стан Олега Барни стабільним і заявляють, що життю потерпілого нічого не загрожує. Сам депутат в коментарі кореспонденту "112 Україна" сказав, що відчуває себе задовільно і визнає свою провину в ДТП. "Відчуваю себе нормально, все добре. Відпочиваємо, спимо, лікуємося. Дякую Богу, що ніхто постраждав. Це моя вина. Не побачив, тому що заслонила машина, яку я обганяв", - повідомив Барна.

Також нардеп розповів, що на момент аварії знаходився в тверезому стані і дав згоду на проведення аналізу крові. "До мене підійшли, я розписався, що даю згоду на все. Брали кров. Все нормально. Закон повинен бути для всіх, всі повинні бути рівні перед законом", - заявив депутат.

Легкі травми отримав і водій трамвая, але від госпіталізації відмовився.

Поліція відкрила справу за фактом ДТП з Олегом Барною

Слідчим управлінням Національної поліції в Києві було розпочато розслідування причин зіткнення автомобіля депутата Олега Барни з міським транспортним засобом за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), - повідомляє прес-служба київської поліції. Правоохоронцями з'ясовуються обставини події.