ua en ru

На окупованому Донбасі почастішали випадки побиття військових РФ місцевими жителями

На окупованому Донбасі почастішали випадки побиття військових РФ місцевими жителями Фото: на окупованому Донбасі почастішали випадки побиття військових РФ місцевими жителями

Місцеве населення незадоволене присутністю і діями російських окупантів

За повідомленням прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) на окупованих територіях Донецької та Луганської областей місцеві жителі все частіше карають військовослужбовців Російської Федерації шляхом побиття. Про це йдеться в повідомленні на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Серед місцевого населення тимчасово окупованих територій сходу України продовжує зростати невдоволення присутністю і діями російських окупаційних військ.


Так, 2 травня жителі Свердловська затримали і побили російського військового Дорошева, який, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, погрожував підірвати ручну гранату.

Наступного дня, 3 травня, жителі Луганська відібрали зброю і побили військовослужбовця РФ Кочубея за те, що той, будучи добряче напідпитку, намагався стріляти в бік густонаселених районів на честь травневих свят.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО постраждали двоє мирних жителів.