ua en ru

В одному з дитсадків Донецької області отруїлися 6 дітей

В одному з дитсадків Донецької області отруїлися 6 дітей Фото: таблетки (pixabay.com)

За фактом отруєння дітей порушено кримінальну виробництво

У місті Білицьке Покровського району (Донецька область) в одному з дитячих садів отруїлися 6 дітей. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции Донецької області Facebook.

"Шість дітей були отруєні в одному з дошкільних закладів міста Білицька Покровського району і були госпіталізовані. Було виявлено, що дитина був поранений 5 днів тому, але ні адміністрація дошкільного закладу, ні лікарі не звернулися в поліцію з цього питання. Всі обставини події встановлено", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що отруєння сталося в період з 27 липня по 29 липня, постраждали діти у віці від 2 до 3 років. Їх госпіталізували в інфекційний відділ міської лікарні Добпиль. На даний момент здоров'ю дітей нічого не загрожує.

Інформація про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 137 "Неправильне виконання обов'язків щодо захисту життя і здоров'я дітей" КК України. Проводиться досудове розслідування інциденту. На даний момент дитячий садок закритий до того часу, поки всі обставини не стануть ясними. Співробітники поліції за участю СЕС проводять ретельний аналіз.

За фактом отруєння дітей у Покровському районі розпочате кримінальне провадження Шість дітей отруїлися в одному з дошкі...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 1 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 31 липня 2017 року у Львові дві людини отруїлися чадним газом.