ua en ru

Одного з постраждалих у ДТП у Білорусі прооперували і перевели до іншої лікарні

Одного з постраждалих у ДТП у Білорусі прооперували і перевели до іншої лікарні Фото: ДТП в Білорусі з українськими дітьми (gaibrest.by)

ДТП з українськими дітьми в Білорусі сталася вчора вранці

Одного з потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді (ДТП) в Білорусі українських дітей прооперували і перевели до лікарні Бреста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства охорони здоров'я Білорусі.

Повідомляється, що напередодні дитину, яка після аварії був у вкрай важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів, прооперували в Кам'янецькій лікарні.

"У зв'язку з тим, що хлопчик отримав поєднану травму, в операційній працювало кілька бригад лікарів. Допомога йому надана в повному обсязі, після стабілізації стану він переведений до Брестської обласної лікарні", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що ще п'ятьох постраждалих також перевели в Брест.

"У всіх потерпілих діагностовано черепно-мозкові травми різного ступеня тяжкості, а також переломи і вивихи. Члени республіканського консиліуму зараз працюють з кожною дитиною і коригують її лікування", - зазначили в МОЗ Білорусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що дитяча футбольна команда з України потрапила в ДТП у Білорусі, в результаті чого загинула одна дитина і ще шестеро постраждали.