ua en ru

Під Одесою застрелили чоловіка, - МВС

Під Одесою застрелили чоловіка, - МВС Фото: під Одесою вбили чоловіка

Вбивця встановлений, однак його місцезнаходження невідомо

У Біляївському районі Одеської області знайшли труп чоловіка з вогнепальним пораненням, міліція розшукує злочинця. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Білгород-Дністровського міського відділу ГУМВС України в Одеській області.

"Біляївський районний відділ міліції близько 23:40 надійшло телефонне повідомлення про те, що на території рибного господарства виявлено труп чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила особу загиблого, ним виявився 46-річний житель села Великий Дальник. Чоловік загинув внаслідок вогнепального поранення", - йдеться в повідомленні

Міліція встановила, що на березі водосховища загиблий зі знайомими вживав алкогольні напої. Виникла сварка, під час якої вистрілили в чоловіка з мисливської рушниці. Від отриманих поранень чоловік помер.

Міліція встановила особу вбивці - це Валентин Смоляний, 14.10.1972 р., мешканця Овідіопольського району, село Йосипівка. Його місцезнаходження якого в даний час не встановлено.

Міліція просить громадян у разі отримання будь-якої інформації щодо місцезнаходження підозрюваного негайно повідомити правоохоронців.

Нагадаємо, вчора в Одеській області дільничний міліціонер загинув при виконанні.