ua en ru

В Одеській області на трасі автомобіль в'їхав у відбійник, є загиблий

В Одеській області на трасі автомобіль в'їхав у відбійник, є загиблий Фото6 ДТП на трасі Одеса-Миколаїв (od.npu.gov.ua)

Аварія сталася на трасі Одеса-Миколаїв сьогодні вранці

В Одеській області на ділянці траси Одеса-Миколаїв автомобіль в'їхав у відбійник, внаслідок чого загинув водій. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні, 16 жовтня, близько шостої години ранку. Легковий автомобіль "Тойота", рухаючись у бік Одеси на великій швидкості, здійснив зіткнення з відбійником.

Наразі на місці аварії працюють правоохоронці, водій авто, 1995 року народження, від отриманих травм загинув на місці пригоди.

"Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

В Одеській області на трасі автомобіль в'їхав у відбійник, є загиблий

Фото: ДТП на трасі Одеса-Миколаїв (od.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на ділянці траси Київ-Ковель у Київській області сьогодні вранці внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули три людини.

Крім того, повідомлялося, що сьогодні вранці у Кривому Розі сталася аварія за участю двох локомотивів, внаслідок події загинули три людини, ще одна отримала поранення.