ua en ru

В Одеській області рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого в результаті аварії "Іволги"

В Одеській області рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого в результаті аварії "Іволги" Фото: катер "Іволга"

Таким чином, число загиблих в результаті трагедії становить 20 осіб

В Одеській області рятувальники знайшли тіло ще одного загиблого в результаті аварії катера "Іволга". Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"19 листопада в 11:36 надійшло повідомлення про те, що в смт. Затока в Дністровському лимані, на відстані 150 м від берега виявлено тіло людини. Прибувші на місце події, рятувальники спустили на воду гумовий човен, обстежили очеретяні зарості, де виявили тіло загиблого чоловіка. Як було встановлено пізніше, чоловік перебував на судні "Іволга" на момент аварії", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на місці події були присутні родичі безвісти зниклих пасажирів "Іволга", яким надавалася психологічна допомога фахівцями Головного управління ГСЧС України в Одеській області.

"Таким чином, число загиблих в результаті трагедії складає 20 чоловік. Пошукові роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 жовтня біля Затоки Одеської області затонув прогулянковий катер "Іволга". На даний час точна кількість людей, що знаходилися на борту, не встановлена. Врятувати вдалося 22 людини. За попередніми висновками, причиною аварії стало грубе порушення правил експлуатації.