ua en ru

В Одеській області внаслідок ДТП загинули троє людей

В Одеській області внаслідок ДТП загинули троє людей Фото: автомобіль швидкої медичної допомоги (Віталій Носач, РБК-Україна)

Трирічну дитину доправили до хірургічного відділення

В смт Авангард Одеської області внаслідок зіткнення двох автомобілів загинули троє людей. Про це повідомляє прес-центр Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"На місці події було встановлено, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди три людини опинились затиснутими в легкових автомобілях Mazda та Chevrolet Aveo. Рятувальники за допомогою гідроінструменту Holmatro зрізали двері та вилучили постраждалих водіїв та пасажира з пошкоджених автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Постраждалих каретами швидкої допомоги доправили до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. Врятувати їх не вдалося.

Крім цього, з автомобіля Chevrolet Aveo було вилучено чоловіка та трирічну дитину, яку бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено до хірургічного відділення дитячої обласної клінічної лікарні. Дитині надали допомогу.

Аварія відбулася близько 22:36 14 лютого біля автозаправної станції "ТАТ ОЙЛ".

Нагадаємо, 13 лютого у Кіровоградській області автомобіль Skoda Octavia зіштовхнувся з вантажівкою, внаслідок чого троє людей загинули на місці події.