ua en ru

В Одеській області сталося ДТП, троє людей загинуло

В Одеській області сталося ДТП, троє людей загинуло Фото: ДТП (pixabay.com)

Двоє дітей госпіталізовані

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Одеській області загинуло троє людей та постраждали двоє дітей. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Так, 27 червня о 09:15 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автошляху Ізмаїл-Одеса, між населеними пунктами Кирнички та Утконосівка водій легкового автомобіля Mitsubishi не впорався з керуванням та з’їхав у кювет і перекинувся.

altaltalt

Фото: місце події

"В автомобілі перебувало 5 людей, з яких двоє дітей. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло троє дорослих, водій і два пасажири, та постраждали 2 дитини: хлопчик 2010 р. н. (з діагнозом "закрита черепна мозкова травма" госпіталізований в Ізмаїльську міську лікарню до прибуття підрозділів ДСНС, стан середньої важкості) та дівчинка 2009 р. н., яку рятувальники дістали з авто. Дівчинка з діагнозом "закритий перелом лівого стегна, численні політравми" госпіталізована в реанімаційне відділення Ізмаїльської міської лікарні, стан важкий", - вказано у повідомленні.

Нагадаємо, вчора ввечері, 25 червня, в Голопристанському районі на автодорозі від сел. Залізний Порт в с. Новофедорівка 49-річний водій автомобіля "Фольксваген траспортер", перебуваючи за кермом у нетверезому стані, на заокругленні дороги не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з металевим відбійником, після чого автомобіль перекинувся. У результаті аварії загинуло двоє людей.