ua en ru

В Одеській області поліція затримала чоловіка, який намагався вбити дружину і дочку

В Одеській області поліція затримала чоловіка, який намагався вбити дружину і дочку Фото: поліція Одеській області затримала зловмисника (facebook.com odesapolice)

73-річний чоловік після сімейної сварки, погрожуючи вбивством і підпалом, забарикадував в будинку своїх дружину і дочку

В місті Білгород-Дністровський (Одеська область) поліція затримала чоловіка, який погрожував вбивством дружини і дочки, закривши їх у будинку. Про це повідомляє прес-служба поліції області в Facebook.

"Озброєний рушницею 73-річний чоловік після сімейної сварки, погрожуючи вбивством і підпалом, забарикадував у будинку своїх дружину та дочку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для вирішення ситуації на місці було розгорнуто роботу оперативного штабу, а керував спецоперацією начальник обласного управління поліції Дмитро Головін, який переконував чоловіка відпустити жінок.

"Проте чоловік не прислухався до слів глави поліції і зробив кілька пострілів у бік правоохоронців, після чого і було прийнято рішення брати будинок штурмом. В ході проведення спецоперації правопорушник затриманий, постраждалих немає", - повідомили в поліції.

Також правоохоронці вилучили мисливську рушницю, пістолет "Флобер" і пляшки з бензином. Стосовно правопорушника порушено кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство.

Вечір до п'ятниці закінчився визволенням двох жінок у Білгород-Дністровському Озброєний рушницею 73-річний чоловік після...

Опубліковано Поліція Одеської області 1 грудня 2017 р.

Нагадаємо, в п'ятницю, 1 грудня, співробітники Одеського управління Департаменту внутрішньої безпеки (ДВБ) Національної поліції України затримали трьох слідчих місцевої поліції, які, попередньо змовившись, привласнили чужі 120 тис. доларів.