ua en ru

В Одеській області офіцер побив до смерті підлеглого

В Одеській області офіцер побив до смерті підлеглого Фото: офіцер ВМС України побив до смерті підлеглого

Офіцерові загрожує до 10 років в'язниці

В Одеській області офіцер Військово-морських сил України побив до смерті підлеглого за пияцтво у службовий час. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

Як повідомляється, інцидент стався 30 грудня в райцентрі Сарата.

"Начальник розвідки в званні капітана виконував обов'язки відсутнього командира частини. Старший прапорщик, який обіймав посаду головного сержанта батареї, повинен був заступити у добовий наряд днювальним по парку, але не з'явився на шикування. Капітан пішов його шукати і знайшов сплячим після п'янки. Офіцер не стримався і накинувся на нещасного, став його бити руками і ногами", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, офіцер наказав перенести прапорщика в намет медичної частини, де продовжив його бити. Від отриманих травм прапорщик помер.

На даний момент офіцерові повідомлено про підозру і, згідно з рішенням суду, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляється, капітан підозрюється в перевищенні влади в особливий період, зв'язаному з насильством щодо підлеглого, що спричинило тяжкі наслідки, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті стрілянини в Одесі поранено 2 чоловіків, поліція порушила справу.