ua en ru

В Одеській області невідомий стріляв в екс-кандидата в мери райцентру

В Одеській області невідомий стріляв в екс-кандидата в мери райцентру Фото: поліція

Чоловік отримав три вогнепальні поранення і був госпіталізований

У місті Рені Одеської області невідомий зробив кілька пострілів у бік 43-річного чоловіка, після чого зник з місця події. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції в Одеській області.

"На лінію "102" чергової частини Ренійського відділення поліції Ізмаїльського ВП ГУНП в Одеській області звернулася мешканка міста Рені. Схвильована жінка повідомила правоохоронцям, що біля їхнього будинку невідомий стріляв у її чоловіка. Виїздом на місце події співробітники поліції встановили, що подружжя приїхали додому на своєму автомобілі. Господиня зайшла в будинок, а її чоловік, 43-річний житель міста Рені, пішов ставити свій автомобіль у гараж. Коли він закривав ворота гаража, до нього підбіг невідомий чоловік, на обличчі якого була маска, і зробив у його бік три постріли. Після чого нападник зник у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

В результаті замаху потерпілий отримав три вогнепальні поранення: два в область черевної порожнини, третє - в праву руку. Чоловік був госпіталізований.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, об'єктом замаху став колишній кандидат у мери Рені від "Аграрної партії України" Василь Саевский.

За вказаним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч 1.ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 21 січня відбулася перестрілка в Ужгороді за участю депутата міської ради.