ua en ru

Одеська поліція затримала підозрюваного в потрійному вбивстві

Одеська поліція затримала підозрюваного в потрійному вбивстві Фото: Нацполиция

Жертвами 42-річного зловмисника стали діти його співмешканки і їх спільний знайомий

Одеська поліція затримала 42-річного чоловіка, який скоїв потрійне вбивство. Про це сообщает Суворовський відділ поліції в Одесі.

Вночі в поліцію зателефонував мешканець одного з будинків на вулиці Паустовской. Він повідомив, що в під'їзді кричить закривавлений хлопець, за яким женеться якийсь чоловік. На місце події прибув загін поліції, який виявив ще два тіла в напівпідвальному приміщенні.

"Під час першочергових оперативно-розшукових заходів були встановлені особи загиблих. Ними виявилися 16-річний одесит, його 21-річна сестра та їх знайомий у віці близько сорока років. Всі жили у напівпідвальному приміщенні, де були знайдені тіла. Крім них за вказаною адресою жила мати молодих людей і її горе-співмешканець. На момент трагедії жінка перебувала за межами міста", - повідомляє прес-служба.

Незабаром після цього, за наданими ознаками, поліція знайшла підозрюваного. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що конфлікт виник із-за алкоголю. Зловмисник нібито повернувся додому з роботи і побачив, що потерпілі розпивають алкоголь. Це його розлютило, і він схопився за ніж.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство). Тривають першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, вчора у Харкові невідомі влаштували стрілянину з балкону багатоповерхівки.