ua en ru

В Одесі водій, тікаючи від поліції, в'їхав у паркан дитсадка

В Одесі водій, тікаючи від поліції, в'їхав у паркан дитсадка Фото: місце інциденту (od.npu.gov.ua)

Внаслідок події постраждалих дітей немає

У п'ятницю, 14 вересня, в Одесі поліцейські затримали чоловіка, який в'їхав у паркан дитячого садка. Про це повідомили у прес-служба Головного управління Національної поліції в Одесі.

У поліції зазначають, що вранці чоловік на тривалий час залишив свій автомобіль у невстановленому місці. Цей автомобіль був евакуйований до арештмайданчика.

З’ясувавши, де знаходиться його автомобіль, чоловік прибув на арешмайданчик і ключкою побив охоронця. Потім він сів у свій автомобіль, протаранив ним ворота установи та поїхав у невідомому напрямку. Охоронець про подію повідомив до поліції.

"Тікаючи від поліцейських, правопорушник, знаходячись вже в Київському районі Одеси, в’їхав у паркан учбово-виховного закладу, у якому на той момент перебували вихованці закладу. Внаслідок події постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

У результаті погоні зазнав пошкоджень автомобіль патрульної поліції. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання про кваліфікацію дій зловмисника.

Нагадаємо, у Харківському районі водій іномарки в'їхав у зупинку громадського транспорту, в результаті аварії загинула одна людина, ще двоє постраждали.

Також в Ірпені автомобіль марки BMW на великій швидкості в'їхав у зупинку. В результаті аварії, яка сталася 14 червня близько 19:30, є постраждалі. Водію оголосили про підозру.