ua en ru

В Одесі вбили охоронця місії ЄС, - МВС

В Одесі вбили охоронця місії ЄС, - МВС Фото: в Одесі на пляжі виявили труп

Труп з численними рубаними ранами голови знайшли на одному з пляжів

В Одесі вбили охоронця місії Європейського Союзу (ЄС) з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM). Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті виявили перехожі, на одному з пляжів Одеси. Особа загиблого встановлена - це 42-річний одесит, який працював охоронцем у службі охорони місії EUBAM", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про виявлення тіла невпізнаного чоловіка з численними рубаними ранами голови надійшло до Приморського районного відділу міліції Одеси ще 2 серпня.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Міліція продовжує оперативно-слідчі заходи по встановленню осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення.

Нагадаємо, в ніч на 31 липня в супермаркеті АТБ біля станції метро "Проспект Гагаріна" у Харкові був застрелений чоловік. Пізніше вбивця був затриманий.