ua en ru

В Одесі п’яні приватні охоронці стріляли у військового

В Одесі п’яні приватні охоронці стріляли у військового Фото: стрілянина в Одесі (скріншот із відео)

Їх затримали перехожі

В Одесі перехожі та співробітники поліції затримали двох п’яних працівників приватної охоронного служби, які вчинили бійку з військовослужбовцем, що переросла в стрілянину. Про це повідомляє видання "Новинарня".

Зазначено, що інцидент стався вранці 17 лютого 2018 року на Старосінній площі обласного центру.

За даними ГУ Нацполіції, військовослужбовець ішов у своїх справах і звернув увагу на нетверезих охоронців, які поводились неналежним чином. Він зробив їм зауваження, після чого зав’язалася бійка - охоронці застосували травматичну зброю, в результаті чого солдат отримав легкі тілесні ушкодження.

Свідки події викликали патрульну поліцію, яка “прийняла” дебоширів.

Водночас на відео, яке поширив канал “Перший міський”, видно, що затримували п’яних охоронців із “СОБ” (“Служба общественной безопасности”), крім поліції, перехожі, а також інші працівники цієї охоронної компанії. При цьому один із учасників бійки, який лежав у багнюці, відмовлявся йти до авто, тож його довелося тягнути по асфальту.

Потерпілий військовослужбовець розповів, що він "ішов, нікого не чіпав”, а охоронець напідпитку причепився до нього зі словами, чому він носить цю форму, якщо не був в АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в мережі стали на захист АТОшника, який зарізав чоловіка на зупинці в Києві.