ua en ru

В Одесі сталася стрілянина

В Одесі сталася стрілянина Фото: стрілянина (polizei.de)

Через стрілянину в Одесі введено оперативний план "Грім"

В Суворовському районі Одеси сьогодні, 22 грудня 2017 року, сталася стрілянина. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Одеській області у Facebook.

"О 10:14 на лінію 102 надійшло повідомлення про стрілянину на вул. Атамана Головатого. Правоохоронці встановлюють обставини стрілянини в Суворовському районі м. Одеси", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, між групою осіб виник конфлікт, внаслідок якого почалася стрілянина. Один з учасників конфлікту забарикадувався всередині автосалону.

Як зазначається, на місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП в Одеській області. Наразі в місті введено оперативний план "Грім".

Правоохоронці встановлюють обставини стрілянини в Суворовському районі м. Одеси О 10:14 на лінію «102» надійшло повідом...

Опубліковано Поліція Одеської області 22 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 грудня у Харківській області сталася стрілянина, поранення отримали дві людини. У двох постраждалих лікарі виявили численні вогнепальні поранення нижніх кінцівок і плечового суглоба.