ua en ru

В Одесі на пожежі приватного житлового будинку загинув чоловік

В Одесі на пожежі приватного житлового будинку загинув чоловік Фото: ліквідація пожежі будинку в Одесі

Загиблим виявився 90-річний батько господаря оселі

В Одесі 8 квітня 2017 року по вулиці Дмитра Донського сталось загорання приватного житлового будинку, наслідком чого стала загибель однієї людини. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що в ході проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби було встановлено, що горить житловий будинок на трьох господарів, спостерігалося сильне задимлення приміщень й через щільну забудову можлива загроза перенесення вогню на сусідні будівлі.

"Рятувальники організували гасіння пожежі та одночасно забезпечили захист від вогню сусідніх житлових будинків. Під час гасіння займання в одній із кімнат було виявлено чоловіка без ознак життя. Загиблим виявився 90-річний батько господаря оселі", - йдеться в повідомленні.

Пожежу о 03:14 було локалізовано та о 03:38 - повністю ліквідовано.

altaltaltalt
Фото: пожежа в приватному будинку Одеси

"Унаслідок загорання вогнем було пошкоджено дах та кімнату приватного житлового будинку на загальній площі 80 кв. м. Було врятовано від займання сусідній приватний двоповерховий житловий будинок", - доповіли у відомстві.

До ліквідації пожежі залучалось 17 рятувальників та 3 одиниці основної пожежної й одна одиниця спеціальної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Коростені Житомирської області кіт уночі розбудив своїх господарів, і таким чином попередив їх про пожежу.