ua en ru

В Одесі з харчовим отруєнням госпіталізували учнів військово-морського ліцею

В Одесі з харчовим отруєнням госпіталізували учнів військово-морського ліцею Фото: лікарня

За даними ЗМІ, ліцеїсти могли отруїтися салатом

В Одесі декількох учнів військово-морського ліцею госпіталізували з харчовим отруєнням. Про це йдеться в повідомленні Військово-морських сил ЗСУ в Facebook.

Повідомляється, що у військово-морському ліцеї проводиться перевірка в зв'язку з скаргами на розлад шлунка, які надійшли від декількох ліцеїстів.

"З метою перевірки і запобігання ускладнень зазначених вихованців госпіталізували в дитячу інфекційну лікарню, де вони проходять медичне та бактеріологічне обстеження. Попередньо у них діагностована легка форма захворювання", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевого видання "Думська", ліцеїсти стали почувати себе погано після святкування дня народження одного з них. Імовврно они могли отруїтися салатом, купленим у магазині.

У військово-морському ліцеї триває перевірка організації харчування У військово-морському ліцеї проводиться перевірка п...

Опубліковано ВМС ЗС України 2 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число постраждалих від масового отруєння у Львові зросло до 71 людини. З них на амбулаторному лікуванні перебувають 6 осіб.