ua en ru

В Одесі на парковці сталася стрілянина, є постраждалий

В Одесі на парковці сталася стрілянина, є постраждалий Фото: поліція (РБК-Україна)

В результаті стрілянини в Одесі потерпілого поранили в груди

В Одесі на парковці сталася стрілянина, в результаті чого постраждав чоловік. Про це йдеться в повідомленні поліції Одеської області у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Академіка Вільямса.

"Між двома місцевими жителями, які не поділили паркувальні місця, почалася суперечка. У процесі з'ясування стосунків 35-річний одесит дістав предмет, схожий на пістолет, і двічі вистрілив в область грудей опонента. На вимоги очевидців припинити порушувати порядок зловмисник не реагував. Продовжуючи протиправні дії, чоловік почав переслідувати потерпілого, здійснивши в його бік ще кілька пострілів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що поліцію викликали свідки, постраждалого госпіталізували з діагнозом "вогнепальне поранення грудної клітки". За фактом стрілянини порушено кримінальну справу.

Конфлікт через місце на парковці призвів до травматизму одесита. Зловмисник, під час раптово виниклої конфліктної ситуа...

Опубліковано Поліція Одеської області 7 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькому сталася стрілянина в приміщенні розіграшу лотереї, в результаті чого постраждали п'ять осіб.