ua en ru

В Одесі чоловік із рушниці стріляв у перехожих, одна людина постраждала

В Одесі чоловік із рушниці стріляв у перехожих, одна людина постраждала Фото: затримання стрілка в Одесі (facebook.com/gunp.odessa)

Постраждала одна людина

В Одесі місцевий житель стріляв із рушниці по перехожих із вікна 8 поверху своєї квартири. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Зазначається, що інформацію про порушника працівникам поліції повідомили перехожі, зазначивши, що чоловік стріляє з вікна 8 поверху висотки, що по Гвоздичному провулку.

"За вказаною адресою негайно прибула слідчо-оперативна група, бійці спецпідрозділу "КОРД" та патрульні поліцейські. За попередніми даними, постріли велися з рушниці, марка якої встановлюється. На даний час зброю вилучено та направлено на експертизу. Крім цього, у помешканні зловмисника виявлено піротехнічні засоби та холодна зброя", - повідомляє поліція.

Посилання на відеоматеріал - https://www.youtube.com/watch?v=Rz91AjSj81Y&feature=youtu.be До поліції надійшло повідомле...

Опубліковано Поліція Одеської області 20 січня 2018 р.

Внаслідок незаконних дій чоловіка постраждала одна людина. Також пошкоджень зазнало майно сусідів.

Наразі поліція порушила кримінальне провадження за фактом хуліганства. Поліція з'ясовує причини та обставини стрілянини.

Нагадаємо, у центрі Одеси 19 січня 2018 року сталася стрілянина. У результаті спецоперації по затриманню озброєних злочинців було поранено усіх співробітників поліції, що брали участь у затриманні. Крім того, загинуло троє людей.