ua en ru

В Одесі в сміттєвих баках знайшли автомат Калашникова та гранати

В Одесі в сміттєвих баках знайшли автомат Калашникова та гранати Фото: в Одесі знайшли боєприпаси в сміттєвому баку

Зброю було сховано в спортивній сумці і поліетиленових пакетах

В Одесі в сміттєвих баках виявили автомат Калашникова, гранати, близько сотні набоїв та інші боєприпаси. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Одеській області.

"Автомат, гранати, запали до них, близько сотні набоїв різного калібру, ракетниці та вибухові пакети - такий арсенал вилучили працівники Суворовського райвідділу міліції з місця події", - йдеться в повідомленні.

Про небезпечну знахідку правоохоронців повідомила мешканка району. Жінка звернула увагу на спортивну сумку і поліетиленовий пакет, які лежали в баках для сміття і були чимось наповнені. Відкривши сумку і побачивши боєприпаси, одеситка відразу ж подзвонила в міліцію.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу. Під час огляду правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, 2 ріжка з патронами до нього, дев'ять гранат РГН і запали до них, більше сотні набоїв різного калібру, а також ракетниці та вибухові пакети.

В Одесі в сміттєвих баках знайшли автомат Калашникова та гранати

Фото: в Одесі знайшли боєприпаси в сміттєвому баку

Інформацію по даному факту зареєстровані у встановленому законом порядку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Співробітники міліції з'ясовують, за яких обставин зброю і боєприпаси потрапили до сміттєвих контейнерів.

Нагадаємо, в поїзді Москва-Одеса прикордонники виявили комплектуючі до зброї.