ua en ru

В Одесі четверо невідомих з битами напали на чоловіка і відібрали в нього 1 млн гривень

В Одесі четверо невідомих з битами напали на чоловіка і відібрали в нього 1 млн гривень Фото: поліція проводить оперативно-розшукові заходи

Розбійники втекли з місця події на автомобілі сірого кольору

В Одесі четверо невідомих з битами напали на чоловіка і відібрали у нього сумку з 1 млн гривень. Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

Повідомляється, що в Одесі о 8:30 ранку на спецлінію "102" зателефонував чоловік і повідомив про те, що четверо невідомих нанесли йому тілесні ушкодження битами, вирвали з рук сумку з грошима і втекли з місця події на автомобілі сірого кольору. За словами потерпілого, у сумці знаходилися грошові кошти в розмірі близько одного мільйона гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Зараз проводяться першочергові оперативно-розшукові заходи, обходяться двори, встановлюються свідки злочину.

На даний момент вирішується питання про внесення інформації про інцидент в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в ході бійок на День визволення від нацистів в Одесі поліція затримала 16 осіб.