ua en ru

Обвинувачений у вбивстві прокурора директор "Голосу Грузії" покінчив з собою

Обвинувачений у вбивстві прокурора директор "Голосу Грузії" покінчив з собою Фото: прапор Грузії

Обвинувачений покінчив з собою під час затримання

Обвинувачений у вбивстві прокурора директор "Голосу Грузії" Бідзіна Кучава застрелився під час затримання поліцією. Про це йдеться на сайті МВС країни.

Наголошується, що в ході обшуку був виявлений забруднений в крові технічний паспорт на автомобіль вбитого прокурора та інші предмети.

Повідомляється, що прокурор регіону Західної Грузії Вахтанг Кірія був знайдений мертвим у Тбілісі через кілька днів після того, як члени сім'ї заявили про його зникнення. Слідством встановлено, що квартира, в якій було знайдено тіло, орендував Кучава, і він же придбав знайдені на місці предмети для вчинення злочину.

"В процесі було отримано повідомлення про те, що Бідзіна Кучава разом з двома особами пересувався з району Сабуртало в районі Ортачала в Тбілісі. Через кілька хвилин автомобіль був зупинений патрульним і кримінальним екіпажем. Побачивши поліцейських, Бідзіна Кучава дістав зареєстровану на своє ім'я вогнепальну зброю і вистрілив собі в голову, в результаті чого помер на місці", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, парламент Грузії на пленарному засіданні в Кутаїсі сьогодні затвердив Георгія Квірікашвілі прем'єр-міністром країни, а також підтримав поданий ним склад уряду.