ua en ru

Обвинувачення попросить арешт без права на заставу для винуватця ДТП в Одесі

Обвинувачення попросить арешт без права на заставу для винуватця ДТП в Одесі Фото: винуватець ДТП в Одесі (odessa.online)

Затриманий наразі перебуває в ізоляторі тимчасового утримання

Для затриманого за смертельну ДТП в Одесі Олега Семиренка попросять утримання під вартою без альтернативи застави. Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

За її словами, затриманий за смертельну ДТП в Одесі водій перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, де буде чекати обрання йому запобіжного заходу. У той же час Сарган уточнила, що прокуратура проситиме утримання під вартою без альтернативи застави.

Нагадаємо, раніше місцева поліція спростувала дані про третього загиблого в Одесі. Всього в результаті ДТП чотири людини були травмовані, серед яких і 31-річна пасажирка автомобіля BMW. Крім того, двоє перехожих загинули, їх особи встановлено. Ними виявилися одеситка, 1962 року народження, та 52-річний чоловік.

Пізніше стало відомо, що дорожньо-транспортну пригоду в Одесі з загиблими скоїв місцевий житель Олег Семиренко, який є постійним учасником незаконних гонок. За даними поліції, він на автомобілі "БМВ" на великій швидкості проїхав на червоне світло і врізався в іншу машину. Авто від зіткнення відкинуло в різні боки. "БМВ" вилетів через трамвайні рейки, зачепивши людей на зупинці.