ua en ru

Обвал будинку в Києві: столична влада спростувала загибель двох робітників

Обвал будинку в Києві: столична влада спростувала загибель двох робітників Фото: під час обвалу в будинку знаходилося 9 осіб

Точне число загиблих в результаті обвалу будинку буде відомо після завершення всіх робіт

Точне число загиблих в результаті обвалу будинку по вулиці Богдана Хмельницького буде відомо після завершення всіх аварійно-відновлювальних робіт. Про це розповів голова управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук в коментарі 44.ua.

"До того моменту, поки не розберемо всі завали, не може бути точною інформацією про кількість загиблих. Ми знаємо, що була бригада з 8 чоловік і виконроб. Ми знаємо долю сімох, доля двох залишається невідомою", - сказав Ткачук.

Він також спростував повідомлення ЗМІ про загибель ще двох робітників.

"Не можу підтвердити інформацію про трьох загиблих. Це журналісти неконкретно передають слова ДСНС. Ми говоримо про те, що візуально спостерігаємо одну людину без ознак життя - руку його спостерігаємо. І два чоловіки у нас під питанням: ми не знаємо, чи є вони взагалі там, може, вони в шоці вискочили і втекли", - зазначив Роман Ткачук.

зараз ДСНС підтверджує смерть однієї людини в результаті обвалу будинку.

"Поки офіційно загинула одна людина", - сказав перший заступник голови ДСНС Валерій Борис.

Нагадаємо, вчора, 25 лютого о 15:58 у Шевченківському районі р. Києва, у відселеній п'ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни сталося обвалення перекриттів з п'ятого по перший поверх. Рятувальники з-під завалів будинку витягли шість осіб.

Перший заступник начальника ДСНС в Києві Валерій Борис повідомив, що в результаті обвалу будинку в Києві кількість загиблих досягла трьох осіб.

За фактом обвалення вже відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці).