ua en ru

Навчання від xDirect: «Літня школа форекс» - частина I

За перші три дні форекс навчання (з 16.06.2014 і до 18.06.2014) у вас сформується загальне уявлення про фінансових ринках і принципи їх роботи. На першому вебінарі ви зробите перші кроки в торгівлі на ринку форекс.

За перші три дні форекс навчання (з 16.06.2014 і до 18.06.2014) у вас сформується загальне уявлення про фінансових ринках і принципи їх роботи.
На першому вебінарі ви зробите перші кроки в торгівлі на ринку форекс.
На даному занятті ми познайомимося з міжнародними фінансовими ринками, розглянемо їх види, переваги, вивчимо історію їх становлення. Більш докладно поговоримо про достоїнства міжбанківського валютного ринку форекс, і які перспективи відкриває можливість заробітку на коливаннях валютних курсів.
На наступному вебінарі Ви дізнаєтеся, як контролювати свій рахунок з допомогою найбільш поширеного на форекс торгового терміналу Metatrader 4. Тут ми розглянемо весь комплекс завдань, починаючи від завантаження та встановлення торгового терміналу до повноцінної роботи і торгівлі. Ви познайомитеся з інструментарієм терміналу, навчитеся здійснювати торгові операції, виставляти відкладені ордери і заробляти, навіть не перебуваючи біля свого комп'ютера.
На заключному вебінарі першого рівня складності Ви отримаєте інформацію та практичні поради про те, як використовувати найбільш розповсюджений метод аналізу ринку форекс.
Слухачі зможуть ознайомитися з основами графічного аналізу і практичним його застосуванням. Ви дізнаєтеся, як відрізнити фігури «голова і плечі» від «потрійний вершини», і як правильно будувати лінії тренда. А також дізнаєтесь, як використовувати фундаментальний аналіз для прогнозування ринку форекс і здійснення угод.
У понеділок, 2 червня, триває реєстрації на безкоштовні форекс курси і записатися можна ТУТ.