ua en ru

Через обстріл Авдіївки поранено мирного мешканця, поліція кваліфікує подію як теракт

Через обстріл Авдіївки поранено мирного мешканця, поліція кваліфікує подію як теракт Фото: поліція порушила справу за фактом поранення цивільної особи в ході обстрілу Авдіївки

Обстріл Авдіївки бойовики ведуть в районі промзони

Внаслідок обстрілу Авдіївки бойовиками поранено мирного мешканця. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управдіння Національної поліції у Донецькій області.

"Бойовики зранку обстрілюють прифронтове місто, під вогнем опинились житлові квартали, розташовані поруч із промзоною. Є постраждалі серед місцевих мешканців. Так 40-річного чоловіка госпіталізовано до лікарні з осколковими пораненнями спини, обличчя та правого стегна", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, медики повідомили правоохоронцям про пораненого внаслідок обстрілу Авдіївки сьогодні о 10:30.

Повідомляється, що чоловік отримав поранення внаслідок вибуху снарядів на його подвір'ї, розташованому по вулиці Седова, яка знаходиться поруч із промисловою зоною.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - повідомляють у поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вранці правоохоронці виявили у центрі Авдіївки нерозірваний снаряд бойовиків. Пізніше стало відомо про обстріл Авдіївки в районі промзони.