ua en ru

Обстріл Дзержинська кваліфікований як теракт

Обстріл Дзержинська кваліфікований як теракт Фото: Міліція

Надійшла інформація про поранення місцевої жительки

Обстріл Дзержинська (Донецька область) сьогодні, 30 липня вночі, в результаті якого загинули 2 місцевих жителя, кваліфікований як теракт. Про це йдеться в повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

"Відомості за фактом обстрілу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 3 ст. 258 "Терористичний акт" Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за оновленими даними міліції, о 09:30 ранку надійшла інформація про надання медичної допомоги жінці 1980 року народження. Місцева жителька отримала осколкове поранення грудної клітини.

Відзначимо, в результаті обстрілу Дзержинська пошкоджений газопровід, частина міста залишилася без електропостачання. Також було знеструмлено 2 шахти, понад 200 шахтарів залишилися під землею. На даний момент вони евакуйовані.

Нагадаємо, за даними штабу антитерористичної операції (АТО) сьогодні, 30 липня, бойовики за добу 82 рази обстріляли позиції сил АТО.

Зазначалося, що вчора ввечері терористи в основному обстрілювали позиції українських військових в районі Артемівська і біля Донецька. Так, вогонь вівся в районі Пісок, Горлівки, Трьохізбенки, Майорського, Красногорівки і Старогнатівки.