ua en ru

ВАТ "Фарлеп-Інвест" збільшило статутний фонд на 40,9 млн грн - до 164,3 млн грн.

ВАТ "Фарлеп-Інвест" збільшило статутний фонд на 40,9 млн грн - до 164,3 млн грн. Про це повідомляє сьогодні прес-служба компанії. Статутний фонд збільшений в результаті додаткової емісії акцій.

Збільшення статутного фонду стало можливим завдяки приєднанню до ВАТ "Фарлеп-Інвест" 11 юридичних осіб, що входять до групи Vega: ТОВ "Фарлеп" (Одеса), ТОВ "Матриця" (Одеса), ТОВ "Телеком-Україна" (Донецьк), ТОВ "ТК "Вілком" (Харків), ТОВ "Оптіма Телеком-Крим" (Сімферополь), ТОВ "Фірма "Альтек" (Херсон), ТОВ "ОРТ-ЮГ" (Херсон), ТОВ "ВП "Светон" (Херсон), ТОВ "Ай Пі Телеком" (Київ), ТОВ "БЦТК" (Біла Церква), ТОВ "Оптима-Сервіс Зв'язок" (Севастополь).

Планується, що на початок 2010 р. у складі телекомунікаційної групи Vega залишиться 14 юридичних осіб: ВАТ "Фарлеп-Інвест", ВАТ "АТ-Зв'язок", ВАТ "Свит", ЗАТ "Укомлайн", ЗАТ "ТД "ІПС", ЗАТ "Фарлеп-Телеком-Холдинг", АТЗТ "ЕЛС", ТОВ "Оптіма Телеком", ТОВ "ЛюЗа", ТОВ "Дніпротел", ТОВ "ЦСС", ТОВ "Інтерком", ТОВ "Оптіма Спецзв'язок" і ТОВ "Оптіма-Зв'язок Ессетс".

Телекомунікаційна група Vega - один з найбільших недержавних операторів українського ринку фіксованого зв'язку, який входить в телекомунікаційний напрям групи СКМ. Vega представлена в сегменті послуг фіксованого телефонного зв'язку, широкосмугового доступу в Інтернет і передачі даних.

Vega з'явилася на ринку телекомунікацій України в результаті об'єднання великих телекомунікаційних груп України "Фарлеп" і "Оптіма Телеком", а також компаній "Укомлайн", "ЦСС", IP Telecom, "Матриця", "Вілком" та інших.

На сьогоднішній день об'єднаний оператор присутній в 43 населених пунктах 17 областей України. Повний спектр послуг Vega надає в 38 населених пунктах України.

Оперативний менеджмент телекомунікаційної групи Vega здійснює компанія ВАТ "Фарлеп-Інвест".