ua en ru

НРУ закликав В.Ющенка не підписувати зміни до закону про вибори Президента України.

Народний рух України закликав Президента України Віктора Ющенка не підписувати зміни до закону про вибори Президента України. Про це йдеться у заяві НРУ, розповсюдженій його прес-службою. "Народний рух України, який висунув і послідовно підтримував Віктора Ющенка як єдиного кандидата від демократичних сил у 2004 р., сподівається, що Президент не підпише цей антидержавний законопроект про зміни до закону про вибори. Лише таким чином Ющенко може залишитися для патріотів Президентом, що відстоює демократичні цінності і не підтримує фальсифікації", - сказано у заяві.
Народний рух України також закликає виборців "прийти до дільниць і проголосувати за єдиного кандидата від демократичних сил - Юлію Тимошенко".

Нагадаємо, 3 лютого 2010 р. народні депутати 233 голосами прийняли закон "Про внесення змін до закону України "Про вибори Президента України" (щодо організації роботи виборчих комісій)", яким пропонується виключення з тексту закону розпорядження, яким встановлюється повноважність засідань виборчих комісій за умови участі в засіданні не менше як двох третин від її складу.