ua en ru

Нові можливості розвитку для інтернет-магазинів

Ніхто не стане сперечатися з тим фактом, що кількість покупок, здійснених в Інтернеті, зростає з кожним роком. Досить лише подивитися, як за останні 10 років зросла частота згадки словосполучення "інтернет магазин" в пошукових запитах користувачів Google.

Нові можливості розвитку для інтернет-магазинів

Розвиток електронної торгівлі

Варто зазначити що у користувачів підвищується довіра до інтернет магазинів. У 2015 році 36% українців здійснювали покупки онлайн (за даними Google). Це означає, що якщо ви вирішуєте продавати свої товари в Інтернеті, третина населення країни стає вашими потенційними покупцями. Завдяки відсутності територіальних бар'єрів, ви можете отримати таку чисельну аудиторію потенційних клієнтів, про яку вашим колегам з оффлайна залишається тільки мріяти.

Разом з тим, зростаюча популярність онлайн-покупок призводить до збільшення числа інтернет магазинів. Все більше підприємців, помічаючи перспективи, приходять в інтернет торгівлю. У 2015 році товарообіг інтернет магазинів зріс на 60% порівняно з попереднім роком.

Вся вищевикладена інформація свідчить про те, що користувачі все частіше здійснюють покупки в інтернет-магазинах, а отже конкуренція на ринку електронної комерції зростає, і боротьба за споживача стає більш посиленої. У цій ситуації власники магазинів повинні використовувати весь наявний арсенал маркетингових прийомів.

Домен .shop - найкраще ім'я для інтернет магазинів

Одним з інструментів, який допоможе привернути увагу споживачів і виділитися серед конкурентів буде новий домен .SHOP. Оскільки ця доменна зона тільки запускається, у вас є шанс стати одним з перших володарів цього домену, що приверне увагу інтернет-користувачів до вашого сайту.

Доменна зона .SHOP є одним і з найбільш очікуваних з усіх нових доменів. 9 компаній подавали заявки на право керування цією зоною. Делегована вона була організації, уплатившей $501 41 000. Це рекордна сума серед всіх нових доменних зон.

Нові можливості розвитку для інтернет-магазинів

Правила реєстрації домену .shop

До 29 серпня ця зона знаходиться в фазі Sunrise для власників підтверджених торгових марок.

З 1 вересня стартує фаза Landrush в ході якої отримати доменне ім'я в цій зоні може будь-хто, але за більш високою ціною. Як правило, саме в ході цієї фази реєструються найпривабливіші імена.

З 26 вересня відкривається фаза загальної доступності, в ході якої отримати доменне ім'я .SHOP зможе будь-хто.

На сайті 101domain.ua ви можете оформити заявку на реєстрацію домену та взяти участь в будь-якій з перелічених фаз. Попередня ціна домену .SHOP у фазі загальної доступності 1075 грн.