ua en ru

У ДТП під Луцьком постраждали вісім людей

У ДТП під Луцьком постраждали вісім людей Фото: дорожньо-транспортна пригода на Волині (сектор комунікацій поліції Волинської області)

Водій автомобіля Citroen Jumper, що врізався у відбійник, також, як і сім його пасажирів, отримав тілесні ушкодження

У Волинській області на автодорозі в селі Білосток Луцького району в понеділок 22 серпня близько 3:00 сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю автомобіля Citroen Jumper, який врізався в бетонний відбійник. Про це сьогодні повідомили в секторі комунікацій поліції Волинської області.

Як наголошується, в результаті нічної аварії водій транспортного засобу і його сім пасажирів отримали тілесні ушкодження.


"Ймовірно, водій не обрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд на бетонний відбійник", - йдеться в повідомленні.

У ДТП під Луцьком постраждали вісім людей

Як уточнили в секторі комунікацій волинської поліції, троє пасажирів "Сітроен" госпіталізовані до реанімаційних відділень обласної клінічної, дитячої обласної та Луцької міської лікарні.

"У 17-річної постраждалої медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку і закритий перелом обох кісток правого передпліччя зі зміщенням. У ще двох постраждалих виявили політравми", - сказано у висновку.

Інший постраждалої в ДТП виявилася 22-річна лучанка, яку доставили в нейрохірургію обласної лікарні після виявлення травми хребта і забиття грудної клітини.

У ДТП під Луцьком постраждали вісім людей

Третього потерпілого - жителя селища Торчин - госпіталізували в нейрохірургічне відділення Луцької центральної міської лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забійної раною частини голови.

За фактом нічного ДТП у Волинській області слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 286 Кримінального кодексу України і продовжують розслідування.

Нагадаємо, раніше сьогодні в результаті ДТП за участю туристичного автобуса в Запорізькій області постраждали дев'ять дітей, яким згодом знадобилася госпіталізація.