ua en ru

У Миколаївській області в ДТП загинула жінка, ще 1 особу травмовано

У Миколаївській області в ДТП загинула жінка, ще 1 особу травмовано Фото: наслідки ДТП у Миколаївській області (прес-центр ДСНС)

Жінка-водій 1987 р. н. унаслідок ДТП не постраждала

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Миколаївській області загинула жінка, ще одного чоловіка було травмовано. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що 14 жовтня 2017 року о 10:21 стало відомо про ДТП на трасі Т-15-07 біля села Іванівка Очаківського району: легковий автомобіль "Кia Rio" з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

"По прибуттю на місце пожежно-рятувального відділення 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини з’ясовано, що в автівці перебувало три пасажири. Чоловіка 1991 р. н. забрала карета швидкої медичної допомоги ще до приїзду рятувальників, жінка-водій 1987 р. н. унаслідок ДТП не постраждала. Третій пасажир, жінка 1953 р. н., від отриманих травм загинула на місці, опинившись заблокованою понівеченими елементами автівки", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС доповіли, що рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували тіло жінки.

Загалом, за даними відомства, на місці події працювало 4 особи та 1 одиниця техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Жмеринка Вінницької області внаслідок ДТП постраждало шестеро людей, двоє з яких неповнолітні дівчата.