ua en ru

В "Миколаївгазі" розповіли про підготовку до початку опалювального сезону

В "Миколаївгазі" розповіли про підготовку до початку опалювального сезону В "Миколаївгазі" розповіли про підготовку до початку опалювального сезону

До початку нового опалювального періоду залишилося ще близько місяця, а ПАТ "Миколаївгаз" вже майже закінчило підготовку до нього. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, станом на 1 вересня 2016 року газовиками проведено приладове обстеження герметичності 5,7 тисяч кілометрів підземних газопроводів, ремонт одного газорозподільного пункту та реконструкцію двох газових колодязів.

"Ми провели перевірку системи газопостачання, виявили та усунули всі неполадки, провели роботу серед споживачів газу Миколаївщини. З нашої сторони майже все готово для вступу в новий опалювальний сезон. Тепер сподіваємося, що наші абоненти прислухаються до рекомендацій щодо безпечної експлуатації газових приладів в осінньо-зимовий період і будуть дотримуватися правил безпеки. Адже від цього значною мірою залежить їх життя і здоров'я", - зазначає технічний директор ПАТ "Миколаївгаз" Покотилов Володимир.

Також технічний директор звертається до представників бюджетних та комунально-побутових організацій поквапитися з оформленням документів для відновлення газопостачання в опалювальний період і завчасно звернутися в Центр обслуговування клієнтів для їх оформлення.