ua en ru

"Миколаївгаз" освоює нову систему закупівель ProZorro

З 1 серпня 2016 року ПАТ "Миколаївгаз" приєдналося до електронної системи закупівель ProZorro. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, з початку роботи ProZorro в Миколаївській області було проведено понад 5 тисяч тендерів, що дозволило заощадити близько 30 млн гривень. Електронна система публічних закупівель вже активно використовується такими організаціями, як Миколаївська обласна лікарня відновного лікування, Миколаївський обласний протитуберкульозний диспансер, управління освіти Миколаївської міськради і багатьма іншими. Тепер ПАТ "Миколаївгаз" в цьому числі.

У зв'язку з постійним зростанням вартості послуг та товарів, необхідних підприємству для ведення господарської діяльності, щорічно в рамках інвестиційної програми скорочується обсяг придбання ним матеріальних ресурсів на виробництво, тому питання раціонального використання грошових коштів компанії є вкрай актуальним, заявили в прес-службі

"Ми вирішили спробувати працювати через систему публічних закупівель ProZorro, оскільки вона показує ефективний результат в частині економії коштів. Завдяки своїй прозорості та можливості залучення широкого ряду учасників, ми сподіваємося, що вона допоможе нам вибрати кращі варіанти постачальників у розрізі "ціна-якість", - зазначає голова правління ПАТ "Миколаївгаз" Богдан Стегній.