ua en ru

У Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната, постраждав чоловік

У Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната, постраждав чоловік Фото: вибух у Миколаєві

В квартирі потерпілого знайшли нашивки "Айдара" і зброя

У Миколаєві сьогодні вранці, 19 жовтня, в житловому будинку по вул. Колодязної 5-б вибухнула граната, в результаті вибуху постраждав чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Миколаївській області.

"Вранці у квартирі на п'ятому поверсі багатоповерхового будинку по вул. Колодязної 5-б в Центральному районі прогримів вибух. На місці події працює слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції, правоохоронці опитують свідків, встановлюють всі обставини події", - йдеться в повідомленні.

Повідомлення про вибух в Миколаєві надійшло в міліцію о 10:14. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Центрального райвідділу міліції, працівники ГУ ДСНС, фахівці-вибухотехніки і карета швидкої медичної допомоги.

У Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната, постраждав чоловік

Фото: у Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната

Було встановлено, що в результаті постраждав чоловік, який з тілесними ушкодженнями доставлений у лікарню.

На місці події працюють правоохоронці, опитуються свідки, встановлюють всі обставини, проводяться першочергові слідчі дії.

У Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната, постраждав чоловік

Фото: у Миколаєві в житловому будинку вибухнула граната

У той же час, як повідомляє видання НикВести, від вибуху вилетіли вікна в квартирі та на балконі. За даними видання, потерпілому відірвало руку. Крім того, в квартирі, де пролунав вибух, була знайдена військова форма, нашивки "Айдара", протигаз, інші боєприпаси і автомат Калашникова.

За словами рятувальників, загрози життю мешканцям будинку немає, однак вони проводять евакуацію всіх проживаючих у під'їзді.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Маріуполі з гранатомета обстріляли житловий будинок.