ua en ru

У Миколаєві затримали поліцейського на хабарі за надання дозволу на зброю

У Миколаєві затримали поліцейського на хабарі за надання дозволу на зброю Фото: в Миколаєві поліцейського затримали на хабарі

Поліцейський вимагав хабар у розмірі 6 тисяч гривень

У вівторок, 11 жовтня 2016 року, інспектора дозвільної системи Центрального відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області було затримано за вимагання хабара у розмірі 6 тисяч гривень, передає прес-служба обласної прокуратури.

"Слідчі прокуратури Миколаївської області спільно зі співробітниками Управління внутрішньої безпеки в Миколаївській області Головного управління Нацполіції України затримали під час вимагання неправомірної вигоди капітана поліції - інспектора дозвільної системи Центрального відділу поліції Головного управління Нацполіції в області та задокументували зазначений факт", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що правоохоронець вимагав 6 тис гривень від місцевого жителя за надання дозволу на зберігання і носіння зброї. Під час передачі грошей він був затриманий працівниками прокуратури у порядку ст. 208 КПК України.

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрання стосовно нього запобіжного заходу", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, у Тернопільській області Служба безпеки України затримала на хабарі одного з керівників райвідділу поліції Кременця.