ua en ru

У Миколаєві в результаті ДТП загинула людина, ще двох травмовано

У Миколаєві в результаті ДТП загинула людина, ще двох травмовано Фото: ДТП (УНІАН)

Серед постраждалих в аварії в Миколаєві є малолітня дитина

У Миколаєві в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинула людина, двоє людей отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції у Миколаївській області в Facebook.

"12 червня о 7:30 в Миколаєві на перетині проспекту Богоявленського і вулиці Театральній сталася ДТП за участю автомобілів "ВАЗ 2107" та "ВАЗ 2106", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, в результаті зіткнення транспортних засобів 57-річний водій "ВАЗ 2107" загинув на місці, а його пасажири, у віці 6 і 36 років, отримали тілесні ушкодження.

Так, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками 2 ч. ст.286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", що порушнику загрожує позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

У Миколаєві в результаті ДТП одна людина загинула, а двоє, серед яких малолітня дитина, травмовані (ФОТО) 12 червня про...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 12 червня 2017 р.

В даний момент правоохоронці встановлюють обставини ДТП, призначено проведення відповідних експертиз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 12 червня 2017 року на одному із залізничних переїздів у Дніпрі на вулиці Академіка Белелюбського товарний потяг зіткнувся з трамваєм з пасажирами.