ua en ru

У Миколаєві п'яний водій маршрутки врізався у другий рейсовий мікроавтобус

У Миколаєві п'яний водій маршрутки врізався у другий рейсовий мікроавтобус Ілюстративне фото (facebook.com)

Одна з маршруток які брали участь у ДТП була порожньою

Вдень у неділю, 22 квітня, на Жовтневому проспекті, у Миколаєві зіткнулися дві маршрутки "Рута" 91 маршруту. Про це повідомляє місцеве видання Новини N.

Зокрема, повідомляється, що маршрутка 91 маршруту їхала зі сторони Жуковського кільця в напрямку Широкої Балки, біля супермаркету "Епіцентр" водій загальмував перед світлофором. У цей момент ззаду в маршрутку, на високій швидкості в'їхала друга маршрутка, що рухалася слідом - також "Рута" і також 91 маршруту.

Через удар першу маршрутку буквально відкинуло на 10 метрів уперед. Згідно інформації що надійшла, пасажири були тільки в першій маршрутці, друга була порожньою.

В результаті пригоди двоє пасажирів були травмовані, "швидка" доставила потерпілих до лікарні. Серйозно травмований і винуватець пригоди - водій другої "Рути", він також доставлений в лікарню "швидкої допомоги". За попередніми даними, у водія були ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці події працюють кілька екіпажів патрульної поліції.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в Києві, 18 квітня 2018 року, маршрутка зіткнулася з вантажівкою, в результаті чого в лікарню були доставлені чотири людини.