ua en ru

У Миколаєві сталася стрілянина, є постраждалі

У Миколаєві сталася стрілянина, є постраждалі Фото: стрільба (forum.guns)

Стрілянина сталася за участю представника однієї з партій

У Миколаєві сталася стрілянина, в результаті якої постраждали дві людини. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області Facebook.

"Сьогодні вночі на спецлінію "102" надійшло повідомлення про заподіяння вогнепальних поранень двом особам. На місце події прибули патрульні поліцейські і співробітники слідчо-оперативної групи Центрального відділу поліції. Виявилося, що поранення дробом викликав двом чоловікам, 28-ми та 36-ти років, представник однієї з партій, який живе з ними по сусідству", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, між трьома чоловіками виник конфлікт на вулиці Бузької, під час якого 59-річний місцевий житель вистрілив з рушниці в дорожнє покриття і влучив дробом опонентам в ноги. Для надання медичної допомоги постраждалі були доставлені в лікарню.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.125 "Умисне легке тілесне ушкодження" КК України.

У Миколаєві поліція проводити розслідування обставин стрілянини за участі представника однієї з партій Сьогодні вночі ...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 11 серпня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні в Дніпрі на будівництві біля готелю "Світанок" сталася стрілянина, в результаті чого загинула одна людина і ще двоє отримали поранення.